Astrup Skole fylder 50 år.
 
Den 12. august møder alle børn og ansatte på Astrup Skole efter sommerferien. Når de begynder det nye skoleår en dag før alle andre børn i Hjørring Kommune skyldes det, at Astrup Skole den dag kan fejre 50 års jubilæum.
 
For 50 år siden var der gang i skolebyggeriet over det ganske land. Således også i Astrup, hvor Astrup Centralskole stod færdig til at modtage 169 forventningsfulde børn, den 12. august 1963.
Siden er der sket meget på skoleområdet, og Astrup Skole er nu en del af Højene Skolecenter.
 
Jubilæet markeres om formiddagen sammen med børnene. Klokke 10 er der flaghejsning, fællessang, musik og underholdning for skolebørnene.
Om eftermiddagen kl. 13 til 16 er der åbent hus, hvor vi gerne tager imod gæster, der ønsker at gratulere med dagen og se skolen.
 
Lørdag den 17. august er der fest i Astrup-Sønderskov hallen for gamle elever, tidligere ansatte samt forældre til nuværende elever på Astrup Skole.
Her indbydes sammen med idrætsforeningen til festmiddag, underholdning og dans.
Der er ”Åben Skole” fra kl. 16.00-17.30, hvor der er mulighed for at gense sin gamle skole og opfriske minder sammen med tidligere skolekammerater og gamle lærere.
Nuværende personale vil vise rundt og der vil blive budt på kaffe og kransekage.
 
Vi glæder os til at markere dagen for en skole, der har haft stor betydning for mange børn og forældre gennem de seneste 50 år.

Astrup - De aktives by i Vendsyssel
Lav din egen hjemmeside med mono.net